INFO

Hallo,

Ik ben Stef: grafisch ontwerper, webontwikkelaar en creatief brein achter Moodsoup.

iconMOODSOUP

Al 15 jaar bied ik met een netwerk van gelijkgestemde vrienden en collega's mijn creatieve en eigenzinnige diensten aan. Wij ontwerpen en bouwen websites en verzorgen je logo en huisstijl. Onze online diensten kunnen de vorm aannemen van websites, microsites voor productlanceringen, infographic sites of online digitale presentaties.

Onze kleine groep specialisten verkiest kwaliteit boven kwantiteit. Originaliteit, durf en eigenzinnigheid staan centraal. Wij geloven niet in massaal geproduceerd standaardwerk. Voor elk project bedenken wij een unieke grafische en technische oplossing die zich onderscheidt van de massa, zonder gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit uit het oog te verliezen.

Ervaring leert ons dat de voldoening van een aangename samenwerking en een inhoudelijk zinvol project het belangrijkst zijn. Daarom kiezen wij onze klanten en projecten zorgvuldig.

iconLOGO & HUISSTIJL

Met onze partner Kern02 roeien wij al jaren tegen de stroom van middelmatigheid en doorsnee ontwerp in. Samen met hen verzorgen wij je logo en huisstijl, communicatie, iconen en pictogrammen en infographics. Neem gerust een kijkje op de website van Kern02 voor meer info.


iconCMS / RESPONSIVE / SEO

Wil je je website zonder technische kennis zelf kunnen aanpassen? Dat kan met ons zeer gebruiksvriendelijk modulair content management systeem. Wij kunnen er ook voor zorgen dat het ontwerp van je website zich op een slimme manier aanpast aan het toestel waarop deze wordt bekeken. Met de flexibiliteit van responsive design blijft de functionaliteit en leesbaarheid van je website op desktop, tablet en smartphone optimaal. En dankzij uniforme, geoptimaliseerde code vindt Google zonder probleem de weg naar je website.

diagonal

INFO